Guliduo Home Auai i le 133rd Canton Fair

Guliduo Home Auai i le 133rd Canton Fair01

O e su'e ni fa'atau oloa fa'atuatuaina mai Saina mo mea fa'amama e pei o le faleta'ele?

O le sau e asiasi i le Canton Fair o se auala lelei lea mo oe e suʻe ai tagata faʻatau e te manaʻomia.

O matou, Gulido Home, ua matua fiafia lava e faasilasila atu le auai i le 133rd Canton Fair, e faia i Guangzhou, Saina mai ia Aperila 15th i le 19th.Faatasi ai ma le numera o le faletaele o le 11.1 D35, o loʻo sauni uma la matou kamupani e faʻaalia lana pito lata mai o kapoti faletaele.

O le Canton Fair, e ta'ua fo'i o le China Import and Export Fair, o se tasi lea o fa'aaliga fa'atauva'a tele ma sili ona fa'atupuina i le lalolagi atoa, e faia fa'alua i le tausaga.E tosina mai ai le sili atu i le 200,000 tagata asiasi ma 25,000 faʻaaliga i tausaga taʻitasi, faʻaalia le tele o ituaiga o oloa mai meafale, ie, mea tau eletise i meafale.

O Gulido Home sa auai i faʻasalalauga i Saina mo le tele o tausaga ma ua faʻatuina se talaaga mo le tuʻuina atu o oloa OEM.O loʻo matou vaʻavaʻai nei e faʻafeiloaʻi i matou i le maketi o le lalolagi.I le avea ai ma taʻutaʻua taʻutaʻua o faletaele, Gulido Home o se filifiliga sili mo i latou o loʻo suʻe mo tagata gaosi oloa lagolago ma agavaa.

Ole laina fa'aopoopo fa'aopoopo lata mai ole kapoti faleta'ele ole meli.O le mamanu fou ma le fa'alelei e ofoina atu se fofo taugofie mo le teuina o faletaele aoga ma matagofie.O lo'o fiafia lava e fa'aalia lenei oloa fou i le Canton Fair ma fa'afeiloa'i tagata asiasi mai i le matou fale'oloa e va'ai toto'a i le oloa.

O le a maua fo'i e tagata asiasi ile fale'oloa o Gulido Home le avanoa e feiloa'i ai i la tatou 'au, o lo'o naunau i le fa'atupuina o vaifofo mo faleta'ele aoga ma matagofie.O le a iai le 'au e tali so'o se fesili ma fa'atalanoaina fa'ata'ita'iga fou ma fa'afouga.

O le auai o Gulido Home i le 133rd Canton Fair o se avanoa sili lea mo le kamupani e faʻaalia ai oloa fou i le maketi o le lalolagi.O le a mafai e tagata asiasi mai i le matou fale'oloa ona va'ava'ai i kapoti faleta'ele fou o le meli ma fa'afeiloa'i le 'au i tua o le fa'ailoga.Afai o loʻo e suʻeina se fale gaosi faletaele lelei, ia mautinoa e faʻatulaga se taimi ma Gulido Home i le taimi o le Canton Fair.

Guliduo Home Auai i le 133rd Canton Fair01 (2)

Taimi meli: Apr-10-2023